El Nàstic surt de la zona de descens amb una golejada a Còrdova (1-5)

En un duel entre dos equips de la zona baixa de la classificació, els tarragonins han sumat 3 punts que els permeten respirar una mica

El Gimnàstic de Tarragona, gràcies a la golejada al camp del Còrdova (1-5), ha sortit de la zona de descens on es troba ara el seu rival. Els catalans han sumat per primera vegada després de 9 partits (té un partit ajornat contra el Barça B que s'hauria hagut de jugar l'1 d'octubre) 2 victòries consecutives.

Uche ha obert el marcador per als visitants ja en minut 1 aprofitant una passada a l'espai de Manu Barreiro. El davanter nigerià també ha fet el 0-2 en el minut 16, recollint un rebuig del porter Kieszek a un xut de Barreiro. Tres minuts més tard, silenciant els xiulets de l'afició local, Sergi Guardiola ha marcat l'1 a 2. Markovic ha tornat a anotar per als de casa en el minut 21, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. Uche també ha vist com el seu tercer gol no era donat per vàlid pel mateix motiu.

Ja en la segona part, amb els aficionats cordovesos demanant el cap de l'entrenador Carrión, ha arribat el tercer gol grana. En el minut 79 Kieszek ha aturat un penal a Juan Delgado, però el jugador del Nàstic ha recollit el rebuig per batre'l en segona instància. Manu Barreiro ha tancat el resultat amb dos gols, el primer en el minut 84 i el segon, de penal, ja en el temps de descompte.