Futbol

El Nàstic haurà d'esperar per ser equip de Primera després de la victòria del Llorca

El Nàstic de Tarragona no podrà ser aquest diumenge matemàticament nou equip de Primera Divisió després de la victòria del Llorca contra l'Eibar per 1-0. Ara l'equip grana té quatre punts més que el Llorca a l'espera del que faci aquest diumenge a casa contra el Numància. Luis César tindrà el dubte de Lupidio fins a minuts abans de començar el partit, mentre que Manel Ruz s'ha recuperat i formarà part de l'onze titular.

Actualitzat

El Nàstic haurà d'esperar fins a la pròxima jornada per aconseguir l'ascens a Primera Divisió. Aquest diumenge l'equip de Tarragona rep el Numància al Nou Estadi amb l'obligació de guanyar després de la victòria del Llorca.

Tot i que encara té molèsties, Lupidio sembla que podrà jugar al lateral esquerre. Abans de començar el partit se li farà una prova per comprovar com li respon el turmell dret. D'altra banda, Manel Ruz sortirà en l'onze inicial.

Els aficionats del Nàstic no deixen mai de sorprendre. Un grup s'ha presentat aquest dissabte al matí a l'entrenament amb bengales i una pancarta on deia que "els herois perduraran en la història". Una mostra més de la seva passió pels colors.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut