Reobert el cas d'injúries i calúmnies de Bartomeu a Jaume Roures
Josep Maria Bartomeu en una imatge d'arxiu com a president del Barça
Futbol

El Mundo: Negreira va amenaçar el Barça amb un burofax

Negreira hauria amenaçat Bartomeu amb un escàndol que "no convindria a la reputació del Barça" si trencava l'acord d'assessorament arbitral que mantenien

Redacció Esport3Actualitzat

Orfeo Suárez, periodista d'El Mundo, ha explicat al programa "Onze", d'Esport3, el contingut d'un burofax que Enríquez Negreira hauria enviat al Barça per reclamar-li que mantigués el seu contracte d'assessorament arbitral.

L'entitat blaugrana, presidida llavors Josep Maria Bartomeu, havia cancel·lat els pagaments per l'assessorament "verbal" que està investigant la Fiscalia i Negreira va amenaçar per burofax el Barça exposant que "Si no hi ha acord, sortiran totes les irregularitats".

El Mundo ha revelat el contingut amenaçador d'aquest burofax que va enviar el número dos dels àrbitres a Bartomeu després d'avortar els pagaments milionaris, amb el xantatge implícit de destapar un gran "escàndol" i explicar "sense miraments les irregularitats del club que havia conegut i viscut de primera mà".

La Fiscalia de Barcelona ha obert una investigació per un presumpte delicte de corrupció entre particulars pel pagament de 1,4 milions d'euros per part del Barça a l'exnúmero 2 dels àrbitres, José María Enríquez Negreira, entre el 2016 i el 2018.
 


 

 

ARXIVAT A:
Barçagate
Anar al contingut