Mbappé mostra la samarreta amb el 2025
Mbappé mostra la samarreta amb el 2025
Futbol

El missatge de WhatsApp de Mbappé a Florentino

Kylian Mbappé va enviar un breu missatge per comunicar a Florentino Pérez la seva decisió de seguir al PSG només deu dies després de donar-li la paraula que jugaria al Reial Madrid

Actualitzat

Josep Pedrerol, presentador del programa esportiu "El Chiringuito", ha revelat el que podria ser el contingut del missatge que ha precipitat totes les notícies.

"L'informo que he decidit quedar-me al PSG. Gràcies per haver-me donat la possibilitat de jugar al Reial Madrid, el club del qual he estat seguidor des que era petit."

Amb aquestes paraules el francès ha posat punt final al culebrot del futur. El jugador ha decidit quedar-se finalment al PSG i ha descartat el projecte de Florentino Pérez. Cop de porta al Reial Madrid, que fa anys que somiava amb el seu fitxatge i ja el veia pràcticament fet.

L'estiu passat Mbappé no volia renovar i el Madrid va intentar fitxar-lo, confiats que el president del PSG voldria guanyar diners abans que deixar-lo marxar de franc.

Els blancs van fer dues ofertes. Una a l'estiu de 160 milions i una altra de 200 en el mercat d'hivern, però el club francès es resistia a vendre la seva estrella.

El mes de febrer, ja es donava per fet que Mbappé vestiria de blanc, però a poc a poc s'han anat torçant les coses. Fins al punt que a l'abril el mateix jugador va acceptar que no tenia tan clar el seu futur. 

Va ser la seva mare qui aquest divendres mateix va aclarir l'estratègia del francès. Mbappé tenia un principi d'acord amb els dos clubs i, finalment, el davanter s'ha decantat per quedar-se a París. Dues ofertes astronòmiques, però, segons el seu entorn, "pràcticament idèntiques". Les promeses de poder en decisions esportives del xeic han estat clau per a l'elecció de Mbappé.

Anar al contingut