Nasser Al-Khelaifi, que ha anunciat que Kylian Mbappé es queda al club parisenc fins al 2025
Nasser Al-Khelaifi, que ha anunciat que Kylian Mbappé es queda al club parisenc fins al 2025 (@PSG_espanol)
Futbol

El PSG fa oficial la renovació de Kylian Mbappé

El davanter francès ha arribat a un acord per ampliar el seu vincle amb el conjunt parisenc

Redacció Esport3Actualitzat

Punt final al serial Kylian Mbappé: el francès renovarà amb el PSG. Després d'una llarga disputa entre el conjunt parisenc i el Reial Madrid per convèncer el jugador, Mbappé s'ha decidit pel seu actual equip. Així ho ha fet oficial el club francès al seu compte de Twitter:

Nasser al-Khelaïfi i Kylian Mbappé han aparegut plegats sobre la gespa del Parc dels Prínceps amb una samarreta en què posava "Mbappé 2025".

"Avui us he de donar una molt bona notícia" ha començat Al-Khelaïfi amb el micròfon a la mà. El dirigent qatarià ha precisat que la joia de la corona es queda fins al 2025 i l'ha qualificat com:

"La pedra angular del projecte del club per als propers anys, tant dins com fora del terreny de joc."

"La renovació del contracte de Mbappé marca un moment excepcional a la història del nostre club i constitueix una formidable notícia per a tots els seguidors a través del món."

La bomba l'ha deixada anar el màxim dirigent del PSG i no el jugador, com s'havia especulat durant la setmana, una manera de deixar clar que l'entitat parisenca està per damunt dels futbolistes.

 

El Reial Madrid s'emporta així unes segones carbasses de Mbappé, després de les del 2014, quan era un adolescent.

El Parc dels Prínceps ha reaccionat amb gresca i després ha estat el torn de paraula de l'estrella francesa:

"Estic molt content de ser aquí a França, a París, a la meva ciutat. Sempre he dit que això és casa meva i vull poder seguir fent el que sempre m'ha agradat: jugar a futbol i guanyar títols."

"Agraeixo a Al-Khelaïfi la seva confiança, comprensió i paciència."

Ha estat una decisió que ha trigat a arribar i que ha tingut molts girs de guió. Després de l'eliminació del PSG al Santiago Bernabéu amb remuntada inclosa del Reial Madrid, tot apuntava que el jugador francès deixaria el conjunt parisenc. Florentino Pérez i tot l'entorn del conjunt blanc estava convençut del seu fitxatge. La presència de Karim Benzema, amic de Mbappé, també reforçava la idea que el davanter aterraria a Madrid un cop acabés el contracte amb el PSG el 30 de juny.

Des de París no les tenien totes amb la continuïtat del davanter i fins i tot la mare del jugador va negar fa pocs dies un acord amb el PSG. Nasser al-Khelaïfi i la directiva del conjunt parisenc no han llançat mai la tovallola i, finalment, s'han sortit amb la seva. El jugador accepta la renovació i seguirà al PSG tres temporades més.


El missatge de Mbappé a Florentino Pérez

Josep Pedrerol, presentador del programa esportiu "El Chiringuito", ha revelat el que podria ser el contingut del missatge que ha precipitat totes les notícies.

"L'informo que he decidit quedar-me al PSG. Gràcies per haver-me donat la possibilitat de jugar al Reial Madrid, el club del qual he estat seguidor des que era petit."

 

Javier Tebas, president de la Lliga, ha demostrat el seu rebuig a la renovació de Kylian Mbappé pel PSG. Tebas ha fet una piulada a Twitter on ha equiparat la figura de Nasser al-Khelaïfi amb la Superlliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut