Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (25-31 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

29/07/16

Un dels herois de Gal·les: Segons informa el "The Sun", l'Atlètic de Madrid voldria incorporar a la plantilla el davanter Hal Robson-Kanu, a més, el Sevilla també estaria interessat en ell. És un dels jugadors que van portar la selecció de Gal·les fins a la semifinal.

Simeone voldria tancar la plantilla: Segons informa l'"As", Diego Simeone voldria deixar la plantilla tancada abans del 6 d'agost i començar a preparar la següent campanya.

Tello podria tornar a Itàlia: Segons explica l'"Sport", Cristian Tello podria acabar, de nou, cedit a la Fiorentina. El club italià hauria proposat intercanviar Tello per Mario Gómez però el Barça no veuria amb bons ulls el tracte i preferiria cedir-lo.

Mourinho obre les portes: Segons les informacions del "Daily Mail", Jose Mourinho hauria obert la porta de sortida a nou jugadors del Manchester United: Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj, Andreas Pereira, James Wilson, Cameron Borthwick-Jackson, Timothy Fosu-Mensah, Will Keane, Paddy McNair i Tyler Blackett.

La Juventus, interessada en Gabigol: Segons publica el portal de la "Gazzeta", la Juventus estaria interessada en el fitxatge de Gabriel Barbosa, ‘Gabigol'. El jugador del Santos estaria a l'òrbita d'interès del Barça.

28/07/16

Tello podria anar a la Premier: Segons les informacions del "The Sun", el Barça hauria rebut una oferta de 12 milions del Southampton per Cristian Tello.

Reforç pel Madrid: Segons el portal del "Daily Telegraph", el Madrid estaria molt interessat en el jugador Moussa Sissoko, del Newcastle .

Jesé, lluny del Madrid: Segons explica el "Marca", el París Saint-Germain voldria Jesé Rodríguez i el Madrid preferiria cedir-lo a vendre'l.

Tevéz diu "no" al Chelsea: Segons informa "ESPN FC", Carlos Tévez hauria explicat que l'entrenador del Chelsea, Antonio Conte, li hauria trucat per intentar que fitxés pels "blues" però l'Apatxe hauria dit que no.

27/07/16

Entre Anglaterra i França: Segons el portal del "Daily Express", Arsenal i Mònaco estarien interessats en el blaugrana Arda Turan. El turc podria abandonar el Barça aquest estiu.

Els pretendents de Matuidi: Segons les informacions del "Mirror", el Manchester United podria fitxar Blaise Matuidi. També estarien interessats en el migcampista francès el Chelsea i la Juventus. El preu del jugador estaria prop dels 36 milions d'euros.

James es queda: Segons informa Sky Sports, Zinedine Zidane hauria assegurat que James Rodríguez no marxarà del Reial Madrid perquè entraria dins dels seus plans.

26/07/16

Guardiola deixa el Barça sense l'anhelat davanter: Segons informa "Calciomercato", el Manchester City podria estar prop de tancar el fitxatge de Gabriel Jesús. Seria un altre davanter que se li escapa al Barça aquesta setmana.

El Barça busca alternatives: Segons publica "Mundo Deportivo", el FC Barcelona intentaria el fitxatge de Carlos Bacca, del Milan.

El canvi d'equip d'Eto'o: Segons les informacions del portal turc "Fanatik", Samuel Eto'o podria acabar jugant al Besiktas de Turquia.

El Madrid vol Verratti: Segons informa l'"Sport", el Madrid tindria entre cella i cella el jugador del PSG Marco Verratti. El jugador seria un capritx de Florentino Pérez, que estaria disposat a pagar fins a 50 milions d'euros.

25/07/16

No hi ha cap conversació: Segons informa "Marca", el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo hauria desmentit que hagin tingut cap contacte amb el Barça per vendre Luciano Vietto als blaugranes.

El Barça, sense davanter: Segons informa l'"Sport", el Sevilla demana a l'Atlètic de Madrid 35 milions d'euros més la cessió de Vietto a canvi de Kevin Gameiro. En cas de tancar-se l'acord, deixaria al FC Barcelona sense dos jugadors que s'ha especulat que podrien fitxar.

Contactes amb el Milan: Segons publica el portal web de la "Gazzetta", el jugador del Reial Madrid Álvaro Arbeola podria marxar al Milan.

Adéu a Jordán: Segons publica l'"Sport", l'Espanyol estaria buscant una sortida per Joan Jordán. El possible destí seria el Valladolid.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut