El Manchester United sorprèn a domicili el Chelsea (0-1) i agafa avantatge per ser a semifinals de la Champions

No hi va haver venjança a Stamford Bridge. El Manchester United va derrotar el Chelsea (0-1) i agafa avantatge per accedir a les semifinals de la Champions. En el minut 23, gran jugada personal de l'incombustible Giggs i Rooney envia la pilota al fons de la xarxa. Els "diables vermells" van fer un partit molt seriós i van guanyar al camp dels "blues" per primera vegada en els últims nou anys. Drogba i Torres ho van intentar, però no van poder superar la porteria de Van der Sar.

Entre aquests dos equips hi havia un compte pendent. El Chelsea va perdre la final de la Champions del 2008 a Moscou, davant del Manchester, en la tanda de penals i per una relliscada de Terry. La revenja, per tant, estava pendent. Però tot fa pensar que s'haurà d'esperar. Les dues primeres ocasions de gol van ser per al Chelsea. En la segona, Van der Sar envia a córner la rematada de Drogba. I tot seguit, el gol del Manchester. Pilota llarga a Giggs, que fa la jugada, fa la passada i Rooney no falla. El davanter de l'United està en ratxa. En l'últim partit de la Premier contra el West Ham ja va fer un "hat-trick" i a Stamford Bridge va tornar a marcar, un gol que pot ser molt important de cara a l'eliminatòria.

Torres, negat de cara a porteria

I abans d'acabar la primera part va quedar de manifest la baixa forma de Fernando Torres. Fa 11 partits i més de 700 minuts que no marca. Però en l'últim minut va estar a punt de trencar aquesta estadística. El toc suau fa que la pilota s'estavelli al pal esquerre de Van der Sar i després el xut de Lampard el treu Evra sota els pals.

Poc futbol en la segona part. Però tot i això, tots dos equips van disposar d'oportunitats per moure el marcador. En el minut 56, la rematada acrobàtica de Drogba no va tenir el premi esperat. La pilota surt fora. Deu minuts més tard ho intenta el Manchester, i Chicharito no arriba a la pilota per ben poc. Poc després, Essien tampoc va obtenir el premi del gol. Tres jugades ofensives i cap entre els tres pals. I una altra que podria haver estat el gol de l'empat, però al cop de cap de Torres respon Van der Sar amb una esplèndida intervenció.

Malefici trencat a Stamford Bridge

I al final va aparèixer la duresa. La puntada de Ferdinand a la cara de Malouda no va significar cap targeta. L'àrbitre era l'espanyol Undiano Mallenco, que, amb el temps compler, no va assenyalar penal en una entrada d'Evra a Ramires. Els nervis van aparèixer i Ferdinand i Torres els van exterioritzar. Al final, 0-1 i el Manchester que trenca un antic rècord: feia nou anys que no guanyava a Stamford Bridge.