El Schalke 04 té un peu i mig a les semifinals després de guanyar al camp de l'Inter (2-5)

Sorpresa al Giuseppe Meazza. El vigent campió, l'Inter, ho té pràcticament impossible per revalidar el títol després d'encaixar un 2 a 5 contra el Schalke 04. Els italians es van avançar amb un gol de Stankovic al minut 1, però Matip va empatar després d'un quart d'hora de joc. Milito va tornar a posar l'Inter per davant al minut 34, però, abans del descans, Edu va tornar a empatar pels alemanys. A la segona meitat va aparèixer Raúl per fer el 2 a 3. La desgràcia de l'Inter es va ampliar quan Ranocchia es va fer el 2 a 4 en pròpia porteria. Edu va tancar la golejada al minut 75, un resultat que deixa els de Gelsenkirchen amb un peu i mig a les semifinals.

La primera part del partit va ser senzillament impressionant. I és que, tot just es va posar la pilota en joc va arribar el primer gol. Tot un golàs de Dejan Stankovic, que va aprofitar un refús del porter Neuer per enganxar un xut des de gairebé el centre del camp que va entrar a la porteria del Schalke sense cap oposició. Continua la pressió dels visitants i les oportunitats de gol. Fins que, al 17, Matip, des de dintre de l'àrea petita, marca el gol de l'empat. Galleda d'aigua freda per als italians.

Fins aquest moment, el partit va ser vibrant, amb un joc espectacular. Tant que, al 34, Diego Milito va marcar el segon per l'Inter, en una gran jugada ofensiva. Passada de Sneijder, toca de cap Cambiasso i gol de Milito. I, un altre cop, els alemanys van haver de sobreposar-se a aquest cop. I ho van fer. Quan faltaven cinc minuts per a l'acabament de la primera part, gol del brasiler Edu, després d'aprofitar un refús "in extremis" de Júlio César.

La segona part va començar igual com va acabar la primera. Gols i joc espectacular. Al 53, gol de Raúl. Primer gol que marca a l'Inter en els seus enfrontaments. El 70 en la Champions. Números espectaculars d'un jugador que, amb aquest, ja ha disputat 139 partits en Copa d'Europa.

Lògicament, aquest gol va ensorrar els locals, que, poc després, van veure com Ranocchia es va fer el quart en pròpia porteria. La jugada va ser de Jurado. Sens dubte, aquest resultat pràcticament sentencia l'actual campió de la Champions, i deixa, a falta del partit de tornada, el Schalke 04 en semifinals.

I per si això no fos prou, l'àrbitre Martin Atkinson va expulsar Chivu per doble groga. Amb un jugador més, el Schalke 04 va posar setge a la porteria rival i, al 76, i després d'una jugada amb pals i rebots, la pilota arriba a Edu, que afusella Júlio César. Segon gol per al brasiler i el 2 a 5, el resultat definitiu. El Schalke 04 ja havia eliminat el València en vuitens de final i se li haurien de tòrcer molt les coses per no fer el mateix amb l'Inter.