Vinícius celebrant el gol (@realmadrid)
Champions

El Madrid s'emporta un partit intranscendent a Bruges (1-3) en la darrera jornada de la fase de grups

El Madrid quedava segon passés el que passés. Els de Zidane, però, s'han pres seriosament el matx i tot i les rotacions s'han imposat al Bruges de manera clara amb gols de Rodrygo, Vinícius i Modric (1-3).

Xavi LorenteActualitzat

Rotacions lògiques al Madrid davant la intranscendència del resultat. Oportunitat per als menys habituals com Jovic, Isco i Militao. Precisament el brasiler ha disposat de la primera ocasió per marcar al minut 8. El Bruges gairebé s'avança poc després en un xut a boca de canó de Percy Tau que salva Areola sota pals. Jovic també ha fet lluir en la següent jugada al porter local. El Madrid ha tingut la pilota però amb poca fluïdesa i per tant poca incidència. Abans del descans només una acció de perill més, un xut exterior d'Isco que ha sortit fregant el pal. Al Bruges li han anul·lat un gol per fora de joc de Dennis al minut 45.

En la millor jugada del Madrid ha arribat el primer gol del partit. Passada profunda de Modric per la centrada d'Odriozola que remata impecablement Rodrygo al fons de la xarxa (0-1, minut 54). Un minut després ha empatat el Bruges. Els belgues aprofiten una pèrdua de Militao perquè acabi marcant Hans Vanaken (1-1, minut 55). El Madrid ha tornat a situar-se per mitjà de Vinícius (1-2, minut 64). El brasiler ha tret petroli d'un rebot en una acció embolicada a l'àrea belga en què havien participat Jovic i Rodrygo. Al temps afegit, Modric ha tancat el partit amb un golàs des de fora de l'àrea (1-3, minut 90). Tres punts de tràmit pels de Zidane, que passen com a segons de grup (com ja sabien abans de començar el matx) als vuitens de final de la Champions.

Neymar es llueix en la nova victòria del PSG, campió indiscutible d'aquest grup

El París Saint-Germain ha tancat la lligueta com a primer del grup del Madrid amb una maneta contra el Galatasaray (5-0). Neymar ha marcat el seu primer gol europeu de la temporada i ha repartit gran assistències ofensives. Icardi, Sarabia, Mbappé, i Cavani (de penal) han estat els altres golejadors del partit.