Klopp respon a Guardiola: "Potser ell en sap més que jo"
El Liverpool de Jürgen Klopp vol superar el rècord dels 100 punts del City de Pep Guardiola
Futbol

El Liverpool de Klopp vol batre el rècord del Manchester City de Guardiola

L'equip de Jürgen Klopp necessita 12 punts per superar el rècord dels 100 que va registrar l'equip de Pep Guardiola el maig del 2018

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'aconseguir guanyar una Premiere League que no es veia a Anfield des de feia 30 anys, el Liverpool de Jürgen Klopp té un nou rècord a tocar. Es tracta de superar els 100 punts que va fer el Manchester City de Pep Guardiola per aconseguir guanyar la Premier de la temporada 2017-2018. Amb el títol de campions a la butxaca, l'equip que dirigeix el tècnic alemany vol continuar marcant el seu nivell i, en aquest cas, també vol superar el rècord que té en el seu poder el gran rival ciutadà. Klopp no pressiona els seus jugadors, de moment.

No hem vingut aquí i tenim els números que tenim perquè pensem a batre rècords. Sempre hem estat centrats al 100% en els partits i això no canviarà.

Si volem tenir el rècord de punts, hem de guanyar tots els partits i això no és complicat. Els nois ho saben i no fa falta que els hi digui.

El Liverpool té ara mateix 89 punts i per superar el rècord dels 100 punts del City, en necessita guanyar 12 dels 15 que hi ha en joc fins al final de la Premier. Els seus 5 rivals són el Brighton & Hove Albion, el Burnley, l'Arsenal, el Chelsea i el Newcastle.

Anar al contingut