El Liverpool s'ha imposat al camp del Genk (EFE)

El Liverpool es passeja pel camp del Genk (1-4)

Un doblet d'Oxlade-Chamberlain i les dianes de Mané i Salah donen el triomf als vigents campions d'Europa. També victòria del Nàpols a Salzburg per 2-3 que els permet mantenir el lideratge del grup E, al davant dels "reds"; primera victòria del Benfica, que supera l'Olympique del Lió, un triomf que atorga el liderat del grup G al Leipzig

Josep CochActualitzat

En el grup E, el defensor del títol, el Liverpool, ha obert el marcador en el minut 4. Oxlade-Chamberlain ha fet un xut des de fora de l'àrea que ha sorprès tothom. Una rematada rasa, col·locada i ajustada al pal esquerre de la porteria del Genk. Els "reds" es posen al davant ben aviat. El segon gol dels anglesos no ha arribat fins al minut 57. Ha estat també d'Oxlade-Chamberlain, un golàs amb l'exterior del peu dret des de la mitja lluna de l'àrea. En el 77 ha arribat el tercer del Liverpool. Assistència de Salah i Mané la pica per superar per dalt al porter Coucke. Mohammed Salah ha arrodonit el marcador amb un golàs marca de la casa. L'egipci ha protegit la pilota amb el seu cos, s'ha girat. Odey en el 88 ha marcat el gol de l'honor dels belgues.

El Nàpols doblega el Salzburg (2-3)

A Salzburg, els locals han començat marcant, però el gol del noruec Haland ha estat anul·lat en trobar-se en fora de joc. El que sí ha pujat al marcador ha estat el del belga Mertens. Callejón ha fet l'assistència amb el cap i Dris Mertens ha rematat amb potència, sense angle i al pal curt, i ha superat Stankovic. En el minut 40 ha arribat l'empat de penal, el que ha fet Malcuit a Hwang. El golejador de 19 anys Halaand ha enganyat el porter Meret. Malcuit també ha estat protagonista, en aquest cas positiu, en el segon gol del Nàpols. La seva assistència ha estat rematada en el minut 64 per Dries Mertens que amb una rematada inapel·lable ha tornat a superar Stankovic. L'empat ha arribat en el 72, una centrada des de l'esquerra ha estat rematada pel noruec Halaand amb el cap. El sisè gol del jove davanter a la Champions. Però un minut després, Insigne, amb l'ajuda de Ramalho, ha tornat a posar al davant els italians amb el definitiu 2-3.

El Benfica s'imposa a l'Olympique de Lió (2-1)

En el grup G, el Benfica, obligat a guanyar per mantenir les opcions de poder jugar els vuitens de final, s'ha posat al davant ben d'hora, en el minut 4. Rafa Silva rep una gran passada de Gedson Fernández per superar des de l'interior de l'àrea la porteria de l'Olympique de Lió defensada per Anthony Lopes. I en el 70, Memphis Depay trenca la línia de fora de joc plantejada pels portuguesos i l'holandès remata de primeres establint l'empat a 1. En el minut 86, el 2 a 1 del Benfica. Greu errada del porter Lopes regala la pilota a Pizzi que marca a porteria buida.

El Leipzig remunta davant del Zenit de Sant Petersburg (2-1)

El Leipzig acabarà aquesta primera volta de la fase de grups en una de les dues posicions que donen accés als vuitens de final de la Lliga de Campions. I això ha estat possible després del triomf davant un altre dels candidats, el Zenit rus. L'exblaugrana Malcom no ha disputat el partit a conseqüència d'una lesió al maluc, un problema físic que no li ha permès jugar des del 10 d'agost.

El Leipzig ha començat el partit amb una rematada al pal de Laimer, però ha estat el Zenit qui ha inaugurat el marcador. Iaroslav Rakitski, des de fora de l'àrea, ha estat l'autor del gol, el seu primer a la Lliga de Campions des de l'any 2011.

A la represa i en només 10 minuts, l'equip alemany ha capgirat el marcador. Primer ha estat Laimer, que ja havia avisat en el minut 1, qui ha creuat la pilota al pal llarg superant Kerzhaov, el porter de l'equip de Sant Petersburg. I en el 59, Sabitzer ha rematat a l'escaire després d'una centrada de Klostermann per establir el 2 a 1 en el minut 59. Tots dos gols han arribat per la banda dreta de l'atac alemany. El brasiler Matheus Cunha ha pogut sentenciar en disposar de dues oportunitats molt clares en el tram final del partit, però no ha estat encertat.