(Reuters)
Champions

El Leipzig i el Lió també es classifiquen per als vuitens de final

Empat entre Lió i Leipzig (2-2), i victòria del Benfica contra el Zenit (3-0) en la jornada final del grup G. Els portuguesos jugaran la Lliga Europa, en acabar darrere d'alemanys (primers) i francesos (segons)

Xavi LorenteActualitzat

El Leipzig s'ha avançat a Lió amb dos gols de penal. El primer l'ha fet Forsberg al minut 9. Timo Werner també ha transformat el seu xut des dels 11 metres al minut 33. El Lió ha reduït diferències al marcador al minut 50 gràcies a un fabulós xut de Aouar, i ha acabat empatant i aconseguint el bitllet per als vuitens de final amb el 2-2 obra de Memphis Depay. Els alemanys passen com a primers amb 11 punts i els francesos com a segons amb 8.

En l'altre partit del grup, el Benfica ha aconseguit una victòria balsàmica (3-0) amb dianes de Cervi, Pizzi i Azmoun (en pròpia porta) que li han donat el passaport per la lliga europa. El goal-average particular ha deixat el Zenit fora de les competicions continentals.