El gol del mig del camp d'Ilaix Moriba contra el Reial Madrid en el torneig juvenil de Sant Pol del 2018 - The Cup 2018 Torneig Juvenil Sant Po…
El gol del mig del camp d'Ilaix Moriba contra el Reial Madrid en el torneig juvenil de Sant Pol del 2018 - The Cup 2018 Torneig Juvenil Sant Pol: FC Barcelona-R Madrid
BARÇA

El gol del mig del camp d'Ilaix Moriba contra el Reial Madrid juvenil

Ilaix tenia 15 anys i va liderar amb un hat-trick la victòria del Barça contra l'etern rival

Ilaix Moriba, de 18 anys, està sent un dels joves talents del Barça que s'ha guanyat la confiança de Ronald Koeman. El poderós migcampista continua creixent amb el pas dels partits i demostrant que pot ser un dels jugadors importants de l'equip en un futur pròxim.

En la setmana del clàssic és el millor moment per recordar el 22 d'agost del 2018 quan va marcar aquest golàs, que va fer la volta al món, contra el Reial Madrid.

 

 

Ilaix tenia 15 anys i va liderar amb un 'hat-trick' al Barça, que va acabar endossant una maneta a l'etern rival. El migcampista va ser nomenat MVP del torneig.

Ilaix ha fet el salt al primer equip, malgrat continuar ajudant amb el filial, i el migcampista podria tenir uns minuts a Valdebebas i debutar en un clàssic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut