Robert Lewandowski, en el moment de batre de Gea (Reuters)
Barça

El gol de Lewandowski a Old Trafford té un preu suplementari per al Barça

El gol del davanter polonès no va servir per obtenir la classificació a la Lliga Europa, però sí per activar una de les clàusules del seu contracte

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski va anotar amb cert suspens el penal que avançava el Barça a Old Trafford i que permetia a l'equip blaugrana portar la iniciativa a l'eliminatòria. El gol del polonès, però, no va servir als de Xavi per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga Europa, perquè Fred i Antony van capgirar el marcador

En canvi, sí que va servir perquè es complís una de les variables del fitxatge del polonès: el d'aquest dijous va ser el 25è gol de Lewandowski des que va arribar al Barça l'estiu passat, i això implica que el Barça haurà d'abonar uns 1,25 milions d'euros suplementaris als 45 milions fixos que ja va pactar el passat mes d'agost. 

Marca a totes les competicions 

Lewandowski ha demostrat la seva punteria des de la seva arribada a Barcelona i ha vist porta en totes les competicions en què ha participat com a blaugrana. És l'actual pitxitxi a la Lliga gràcies als 15 gols que ha marcat, i també ha marcat a la Champions (5), Copa del Rei (2) i Supercopa (2) abans d'estrenar-se en el partit de Lliga Europa que suposava l'eliminació del Barça. 

El contracte entre Bayern i Barça té estipulada aquesta mateixa quantitat d'1,25 milions d'euros suplementaris per cada temporada que "Lewa" arribi als 25 gols. De moment, a la primera ja s'ha complert. Ara , el barcelonisme espera que no s'aturi aquí.   

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut