Girona

El Girona perdona massa i perd al camp del Betis amb doblet de Borja Iglesias (2-1)

Els gironins s'han avançat amb gol d'Arnau Martínez, però un desgraciat regal de Samu Saiz els ha condemnat

Xavier LorenteActualitzat

Qui perdona ho acaba pagant. La clàssica dita del futbol s'ha complert al Benito Villamarín. El Girona no només ha tingut les millors ocasions i ha fet el millor joc sinó que, a més, Samu Saiz ha regalat el gol de la victòria a Borja Iglesias en una jugada absolutament desgraciada.

Míchel ha repetit l'onze que va guanyar el Valladolid. El Betis ha començat amb molta intensitat, però en la primera jugada d'atac, el Girona s'ha avançat al marcador. Riquelme ha jugat per Miguel Gutiérrez. El lateral esquerre ha trencat la defensa local i ha assistit Arnau Martínez, que s'ha desmarcat molt bé dins l'àrea i ha afusellat Rui Silva (0-1, minut 7).

El jove de Premià de Dalt s'ha estrenat com a golejador a Primera. Un nou contraatac gironí ha permès generar perill en un cop de cap de Taty Castellanos. L'àrbitre Ortiz Arias ha assenyalat un penal més que rigorós de Bernardo a Rodri en una jugada molt protestada pels catalans. L'internacional Borja Iglesias ha transformat el llançament i ha establert l'empat (1-1, minut 15).

De manera sobtada, el col·legiat madrileny ha expulsat el tècnic del Girona, Míchel, al minut 21 per protestar un fora de joc inexistent de Riquelme. El seu segon, Salvador Funez, s'ha fet càrrec de l'equip. Poc després, Reinier ha disposat d'una claríssima ocasió per posar els gironins al davant, però el seu cop de cap ha estat massa fàcil per al porter local. El matx ha entrat en una fase de poca activitat a les àrees amb certa superioritat catalana. Només un ensurt abans del descans en una rematada de Luiz Henrique que salva Santi Bueno quan anava dins.

El Girona s'ho ha continuat creient a la segona part. Arnau ha iniciat una gran combinació amb el Taty Castellanos, que ha centrat per al xut al pal de Reinier. El brasiler s'ha quedat a centímetres de marcar l'1 a 2 al minut 50. Els de Míchel han tornat a avisar els andalusos en una nova centrada d'Arnau que Riquelme remata per sobre el travesser al minut 54. La primera intervenció de Juan Carlos a la represa s'ha produït al minut 60 en un cop de cap de Luiz Henrique.

El Girona ha contraatac amb una gran jugada del Taty que Miguel Gutiérrez culmina amb un xut fregant el pal. Del possible 1 a 2 s'ha passat al 2 a 1 en una errada clamorosa de Samu Saiz que acabava d'entrar al terreny de joc. Samu ha regalat la pilota a Borja Iglesias amb una desafortunada passada enrere. El Panda ha aconseguit el seu segon gol al minut 71.

Manu Vallejo ha arribat a marcar al temps afegit, però estava en fora de joc. El VAR ha confirmat la posició antireglamentària del davanter gironí i s'ha consumat la derrota al Benito Villamarín.