Jugadors del Girona, lamentant la derrota davant el Vila-real (EFE)
Girona

El Girona es busca problemes i haurà d'assegurar la permanència davant rivals directes

El Girona va sumar davant el Vila-real la quarta derrota consecutiva i s'encalla just en el moment més decisiu de la temporada

Josep M. PuigActualitzat

Com complicar-se la vida fins a l'extrem? Aquesta és la història del Girona en aquest tram final de temporada. D'haver estat lluitant per les places europees, ara es troben a només 3 punts del descens, després de caure per la mínima contra un Vila-real que s'hi jugava la vida. Montilivi -i ja porta gairebé 6 mesos així- es va tornar a aliar amb l'equip visitant.

Eusebio arribava somrient a la banqueta abans de començar el partit, però tot es va començar a girar per culpa d'un desajustament defensiu que va permetre a Samu Chukwueze inaugurar el marcador en el minut 7. I les coses es van continuar torçant quan el VAR va invalidar per fora de joc l'empat de Stuani. Hauria estat el punt d'inflexió, però amb els ànims de Montilivi molt calents després de gairebé sis mesos sense guanyar a casa, el públic va explotar contra Eusebio a la segona part per l'entrada de Doumbia en el lloc de Patrick Roberts.

El Girona ho va intentar amb més cor que futbol però el gol no va arribar davant la nova frustració d'uns jugadors que van acabar abatuts. Els gironins encara tenen un marge de tres punts sobre el descens, però al davant tenen les visites consecutives a Vigo i a Valladolid en una autèntica lluita cara a cara per la permanència.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut