Girona

Eusebio: "Accepto i respecto els xiulets però he de prendre les millors decisions per a l'equip"

El tècnic blanc-i-vermell ha vist com Montilivi mostrava el seu desacord amb la decisió de substituir Patrick Roberts i fer entrar Doumbia

Actualitzat

Eusebio ha comparegut en roda de premsa visiblement enfadat després de la derrota que el Girona ha encaixat a Montilivi davant d'un rival directe per a la supervivència com el Vila-real:

"Estic emprenyat i dolgut per la derrota, una altra a casa, en portem moltes. És una ratxa negativa molt dura per a l'equip. És un moment dolorós. Però hi hem de conviure. La competició ens ha posat en aquesta situació i ara ens toca estar més forts i més units que mai per sortir-ne."

 

El tècnic blanc-i-vermell ha sentit com Montilivi el xiulava quan ha ordenat el canvi de Patrick Roberts, fet que l'ha obligat a donar explicacions:

"Patrick Roberts portava molt temps sense competir i he entès que, entre el cansament i que estàvem molt a prop de la seva àrea, tocava posar-hi un rematador com Doumbia. Accepto i respecto els xiulets en les meves decisions però jo haig de prendre les decisions millors per a l'equip."

 

Eusebio reconeix que l'equip no està bé malgrat que no han perdut l'actitud en cap moment de l'enfrontament:

"Els últims resultats condicionen anímicament l'equip. Però no els puc retreure l'actitud, perquè han lluitat el partit fins al final. Ara bé, si no hem guanyat deu ser perquè ens ha faltat alguna cosa i ara ens toca analitzar-ho."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut