Girona

El Girona juga amb foc contra el Vila-real (0-1)

Un gol solitari de Chukwueze, al minut 6, ha donat el triomf al conjunt castellonenc. El VAR ha anul·lat un gol de Stuani per fora de joc

Imma CasaresActualitzat

El Girona perd contra el Vila-real a Montilivi (0-1) i s'acosta una mica més a l'abisme. Moltes baixes al Girona però un únic objectiu: guanyar a Montilivi gairebé mig any després i allunyar-se d'un Vila-real en places de descens. El partit, doncs, una autèntica final per als d'Eusebio i també per als de Javi Calleja.

I ha estat el Vila-real qui ha avisat primer amb una rematada rasa de Samu Chukwueze que ha topat amb una gran mà salvadora de Bono.

El jugador nigerià del Vila-real ha protagonitzat la jugada següent, la del 0 a 1. Gran passada de Fornals a Samu Chukwueze, que se'n va per velocitat, es planta sol davant Bono i bat per baix el porter marroquí del Girona.

Això passava al minut 6 de partit i al 16 un gol de Stuani ha necessitat la revisió del VAR abans de ser anul·lat per fora de joc molt justet de Patrick Roberts.

Tot i el gol anul·lat, els d'Eusebio han recuperat el control del partit, i al minut 30 Portu ha rematat de cap i ha portat el perill a la porteria d'Asenjo.

Intercanvi de cops, aquest cop amb Toko Ekambi com a protagonista. El seu xut l'ha desviat Bono a córner. Desequilibrant Patrick Roberts, molt bona acció individual de l'extrem anglès del Girona, que ha obligat Asenjo a blocar la pilota.

Fregant el descans un xut de Toko Ekambi ha obligat Bono a lluir-se evitant el que hauria pogut ser el zero a dos en un minut psicològic. Mateixos protagonistes al començament de la segona part. Bono ha respost al xut de Toko Ekambi blocant la pilota.

A Montilivi no li ha agradat el canvi de Patrick Roberts per Doumbia al minut 63 i així l'hi han fet saber a Eusebio. Minuts bojos a Montilivi amb ocasions de Fornals i Bacca per part del Vila-real i de Borja García per part del Girona. Tensió i ocasions en els set minuts de temps afegit. Pedro Porro ho ha intentat a la desesperada, també Doumbia ha pogut empatar i Cáseres ha tingut el gol de la sentència per part dels visitants.

El 0 a 1 final fa sortir el Vila-real de les places de descens. Els de Javi Calleja no guanyaven a la Lliga des del 17 de març. El Girona, amb aquesta derrota, s'acosta una mica més al descens. Ara és a tres punts de la línia vermella.