El Granollers en una foto d'arxiu
Handbol

El Fraikin Granollers guanya el Benidorm i s'acosta a la Copa Asobal (30-26)

Si la setmana vinent el Barça guanya l'Osca, el Fraikin es classificarà per a la Copa

El Fraikin BM Granollers s'ha apuntat una victòria clau, a casa, davant el BM Benidorm (30-26). Una victòria clau que gairebé classifica el conjunt d'Antonio Rama per a la Copa Asobal d'enguany.

Després de l'empat a Cangas, el conjunt de Granollers necessitava guanyar tant sí com no si volia acostar-se més a la Copa, i ho ha aconseguit. A partit de la meitat de la primera part, els catalans s'han desmarcat per arribar al descans amb una petita renda (17-14).

A la segona part el guió ha estat molt similar, els d'Antonio Rama han fet una bona defensa, i el Fraikin s'ha emportat una merescuda victòria (30-26).

Si la setmana que ve el Barça guanya l'Osca, el Fraikin es classificarà per a la Copa.