Barça

El FC Barcelona no té previst fer cap acte reivindicatiu en el partit contra el Màlaga

Dissabte és el dia que s'ha convocat un consell de ministres extraordinari per donar sortida a l'article 155 i el dia també que hi haurà una manifestació a Barcelona per demanar la llibertat dels liders de l'ANC i d'Òmnium Cultural

RedaccióActualitzat

El Barça jugarà aquest dissabte un nou partit de lliga al camp Nou. Un partit que enfrontarà al lider, el Barça, contra el cuer, que és el Màlaga.
Però aquest partit estarà envoltat de diferents connotacions politico-socials.

D'una banda aquest dissabte és el dia que s'ha convocat un consell de ministres extraordinari per donar sortida a l'article 155 i el dia també que hi haurà una manifestació a Barcelona per demanar la llibertat dels liders de l'ANC i d'Òmnium Cultural.

L'últim partit de lliga al Camp nou, contra el las Palmas, es va jugar a porta tancada i va comportar la dimissió de dos directius del Barça, que consideraven que no s'hauria de jugar.

Ara ens trobem en un escenari similar. l'actualitat política a Catalunya segueix sent delicada i no passa desaparcebuda, però el Barça tornarà a jugar a porta oberta. Tot i això, a hores d'ara el club no té previst fer cap acte reivindicatiu. Cap acció ni abans ni durant ni després del partit contra el Màlaga. El club considera que ja ho va fer dimecres amb la pancarta abans del partit contra l'Olympiakós i també jugant a porta tancada contra el Las Palmas l'1 d'octubre.

Això el Barça, però tampoc ho tenen previst l'ANC i Òmnium. Bàsicament perquè dissabte hi ha convocada aquesta manifestació a Barcelona. Sí  que des de l'ANC, aquest dijous, es va arribar a plantejar la possibilitat de fer alguna cosa però el partit queda en un segon pla davant la manifestació a Barcelona.

El Màlaga el presideix Abdullah Al-Thani, que l'any passat va aixecar molta polèmica amb aquell tuit que va publicar dient que els catalans "són escoria" i que no "olararien la lliga". Més tard va voler rectificar i va explicar que es referia a la premsa catalana pel que havia dit sobre Míchel.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut