El F. C. Barcelona supera el Galatasaray en un partit a porta tancada sense cap mena de tensió (65-88)

El F. C. Barcelona ha derrotat el Galatasaray (65-88) en un partit de poca tensió, contra un rival que no s'hi jugava res i en una pista sense aficionats, per una sanció al club turc. L'ambient era el d'un entrenament.

Daniel AlentoActualitzat

El F. C. Barcelona ha superat el tràmit en la seva visita a la pista del Galatasaray (65-88). El partit s'ha disputat amb el pavelló buit d'espectadors per una sanció al club turc arran dels incidents protagonitzats pels seus seguidors a Berlin, i amb la policia envoltant la instal·lació per impedir l'accés als aficionats. Juan Carlos Navarro no ha viatjat, reservat de cara al partit de diumenge a la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, i Xavi Pascual ha sorprès donant entrada en el cinc titular al francès Edwin Jackson. El lesionat Justin Doellman també s'ha quedat a Barcelona.

En un ambient estrany pel silenci del pavelló, el Barça ha anat per davant en el marcador però sense acabar de deixar enrera fins a l'últim quart un rival que havia perdut els seus 10 partits previs en la màxima competició europea i que té problemes per pagar el sou dels seus jugadors. En el primer quart, que ha acabat 17 a 21, ha destacat Ante Tomic (10 punts) i en el segon Tibor Pleiss (8 punts dels seus 12 punts; també ha capturat 12 rebots). En l'equip de casa els més brillants eren també els interiors Patrick Young i Zoran Erceg, davant la falta d'encert global en el llançament exterior. Al descans el marcador era de 34 a 39.

Tornant dels vestidors semblava que els Xavi Pascual trencarien definitivament el matx després d'una cistella de Tomic que posava l'equip 12 punts amunt. Un triple de Vladimir Micov, però, ho ha retardat. El pivot croat, que ha anotat els altres seus 10 punts en aquests 10 minuts, ha ampliat el marge fins als 13 punts amb un 2+1. La resposta local ha arribat amb un nou triple, ara de Sinan Guler, que ha tancat aquest penúltim quart amb un resultat de 51 a 61. Marcelinho Huertas i Brad Olesson han anotat des de la línia de 3 en el començament de l'últim període, i ara si que el Galatasaray s'ha quedat enrere. El Barça ha acabat guanyant de 23 punts amb els jugadors menys habituals gaudint d'uns minuts finals de rodatge.