Motociclisme

El duel entre Iván Cervantes i Mika Ahola serà el plat fort de la 10a edició de l'Enduro Indoor Internacional de Barcelona

El Palau Sant Jordi acollirà aquest diumenge la desena edició de l'Enduro Indoor Internacional de Barcelona, una prova que aixeca el teló de la Copa del Món FIM de l'especialitat. El duel entre el tarragoní Iván Cervantes i el finlandès Mika Ahola serà el plat fort de la primera de les tres proves que componen la Copa del Món. Gènova (24 de gener) i Madrid (7 de febrer) completen el calendari.

Actualitzat
El Palau Sant Jordi acollirà aquest diumenge (17 hores) la desena edició de l'Enduro Indoor Internacional de Barcelona amb el qual s'aixeca el teló de la Copa del Món FIM de l'especialitat. El duel entre el tarragoní Iván Cervantes i el finlandès Mika Ahola, actual campió del món, serà el plat fort de la primera de les tres proves que componen la Copa del Món. Gènova (24 de gener) i Madrid (7 de febrer) completen el calendari. 

En principi havien de ser cinc proves, amb Milà i Las Vegas, però finalment aquestes dues últimes proves no s'han inclòs al calendari. Des de l'organització, Jordi Castells ha lamentat l'absència de Las Vegas al calendari de la Copa del Món, i espera que la pròxima temporada la competició sí que podrà viatjar als Estats Units. Hi ha un motiu, però, que justifica que la Copa del Món sigui tan curta. Les principals marques no volen sobrecarregar el calendari de proves, sobretot perquè és una cita que es disputa al tram final de la temporada. Com a molt, les marques admetrien cinc proves, dues més que les que té actualment la Copa del Món.
Els dos pilots són els favorits per guanyar la competició davant l'absència del guanyador de les dues últimes edicions, David Knight. Cervantes somia repetir la seva actuació de 2005 quan va guanyar les tres mànegues disputades. L'expilot Carles Mas ha dissenyat el circuit més tècnic dels últims anys amb dificultats ja des de la sortida al qual els pilots hauran de donar quatre voltes en les tres mànegues puntuables per a la Copa Mundial. El polonès Tadeusz Blazusiak, els espanyols Xavi Galindo i Cristóbal Guerrero i el francès Sebastien Guillaume seran altres candidats a ocupar les primeres posicions. 
Anar al contingut