El DKV Joventut perd a Màlaga en el primer partit de les semifinals

El DKV Joventut va fer ahir un dels pitjors partit de la temporada a Màlaga. Els verd-i-negres van sortir apallissats del Martín Carpena en el primer partit de les semifinals del "play-off" de la Lliga ACB (80-66). Els catalans van estar desencertats en els llançaments a cistella i els malaguenys els van superar clarament la defensa. A la mitja part la Penya només havia anotat 29 punts i no va millorar gaire la seva imatge en els dos últims quarts. Daniel Santiago, amb 20 punts, va ser el màxim anotador del partit, mentre que Mumbrú, amb 15 ,ho va ser del DKV.

El DKV Joventut ha començat les semifinals de la Lliga ACB amb mal peu. Els catalans no van estar a l'altura i van perdre clarament a la pista de l'Unicaja. Els malaguenys van dominar el partit de cap a peus. Els nou anys sense arribar a aquesta sèrie dels "play-off" van pesar a la Penya, que en cap moment va tenir opcions de guanyar el partit. Santiago, sota el cèrcol, va dominar la pintura i els pivots del DKV no el van saber parar. A més, els verd-i-negres van estar negats en els llançaments exteriors i només la inspiració de Rudy Fernández en moments esporàdics va aconseguir anotar per a la Penya. En el primer quart l'Unicaja ja guanyava de 13 punts, 27-14.

En el segon període els malaguenys van continuar dominant la intensitat del joc i no van tenir cap problema per manar en el marcador. Aíto va veure com cap dels dos bases, Bennett i Huertas, dirigien l'equip com en els partits anteriors i els catalans van arribar al descans amb 19 punts en contra, 48-29.

A l'inici del tercer quart, Aíto García Reneses va intentar revolucionar el partit i va fer jugar d'inici el jove base Riki Rubio. Però tot i l'entrada d'aquest tercer base, la Penya no va millorar la seva imatge i va anar a remolc de l'Unicaja (52-29). Els malaguenys van saber moure la pilota ràpid en atac i van fer anar de corcoll la defensa de la Penya (66-49).

Van estat inútils els esforços de la Penya en el darrer període per capgirar el marcador, però quan el DKV es va acostar a 14 punts, 73-58, Scariolo va fer tornar al parquet Garbajosa i Santiago per sentenciar l'enfrontament. Malgrat tot, els badalonins van aprofitar que l'Unicaja baixava la intensitat per maquillar el resultat final (80-66) i agafar moral per al segon partit, que es jugarà aquest diumenge a la tarda, també a Màlaga.