salamero
Javi Salamero tornarà al Girona.
Futbol

El derbi Reus-Nàstic de la Lliga de la Segona B de futbol, al canal Esport3

El derbi de les comarques tarragonines de la Segona B de futbol serà present diumenge, dia 31, al canal Esport3, que transmetrà en directe el partit de Lliga que jugaran el Reus Deportiu i el Nàstic de Tarragona, a la capital del Baix Camp i a partir de les 18.55. La narració del matx anirà a càrrec de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.

Actualitzat
El derbi de les comarques tarragonines  de la Segona B de futbol serà present diumenge, dia 31, al canal Esport3, que transmetrà en directe el partit de Lliga que jugaran el Reus Deportiu i el Nàstic de Tarragona, a la capital del Baix Camp i a partir de les 18.55. La narració del matx anirà a càrrec de Lluís Cervelló i Jordi Gonzalvo.
  
El Recreativo - Barça B, abans del derbi
 
D'altra banda, abans de l'emissió del derbi tarragoní de la Segona B, el canal Esport3 transmetrà, també en directe i a partir de les 16.55, un partit de la Lliga de la Segona A de futbol  amb participació d'un equip català: el Recreativo de Huelva-Barça B. La narració d'aquest matx, que es disputarà a la capital andalusa, anirà a càrrec de Jordi Sunyer i Jordi Gonzalvo.
 
Anar al contingut