El CPA Olot espera finançar-se el desplaçament per participar en els Mundials amb una campanya de micromecenatge (@CPAOLOT)
Patinatge

El CPA Olot inicia una campanya de micromecenatge per finançar el viatge a la Xina per participar en el Mundial

El club necessita 25.000 euros per finançar una part de les despeses que li representa desplaçar-se fins a Nanjing per participar en els World Roller Games

Actualitzat

El CPA Olot ha iniciat una campanya de micromecenatge per finançar el desplaçament de tot l'equip cap a Nanjing, a la Xina, per tal de poder participar en els World Roller Games. En la competició, gairebé no tenen rival: acaben de guanyar el seu 12è Campionat Europeu i, si aconsegueixen arribar al país asiàtic, tenen moltes opcions de tornar amb la medalla d'or penjada al coll, que seria l'onzena.

Però el patinatge artístic no és un esport professional i, per tant, les components d'un equip campió com el CPA Olot dediquen llargues hores d'entrenament i compaginen la competició a l'elit de la seva disciplina amb feines i estudis de forma completament altruista. 

El cost total per participar en els Mundials podria acabar ascendint fins els 60.000 euros, però el club calcula que amb 25.000 euros -que es el que espera recaptar en poc més de sis setmanes amb aquesta campanya- podria pagar els bitllets d'avió a les 25 patinadores, a dues persones del cos tècnic i a un representant institucional; així com l'estada i la inscripció en el campionat. La diferència de diners fins a arribar a cobrir totes les despeses esperen aconseguir-la amb altres fonts d'ingressos com actuacions i espònsors.

Per tot plegat, l'Olot ha fet un vídeo que està difonent a les xarxes socials per fer una crida a la solidaritat de les persones anònimes que puguin contribuir a ajudar-les amb les seves aportacions. El lema de la campanya no podia ser més explícit: "Es busquen còmplices".

 

Anar al contingut