Robert Lewandowski demanant explicacions a Gil Manzano (Reuters)
Barça

El Barça recorre al TAD per la sanció a Lewandowski

Apel·lació desestima el recurs del club blaugrana i manté 3 partits de càstig al davanter polonès

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça recorre al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAD) la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski, un cop s'ha sabut que el comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs presentat pel club blaugrana. L'entitat catalana, a més, ha demanat una suspensió cautelar de la sanció fins que el TAD es pronunciï. 

Robert Lewandowski va ser expulsat el passat 8 de novembre durant l'Osasuna-Barça (1-2). Segons el dictamen del Comitè de Competició, ha rebut un partit de sanció per la targeta vermella que va veure a Pamplona i dos més per fer un gest dirigit a l'àrbitre mentre abandonava el terreny de joc. 

La sanció es compleix exclusivament a la Lliga, per tant els 3 partits que es perdrà el davanter polonès si la situació no canvia seran a casa contra l'Espanyol (31 de desembre) i als camps de l'Atlètic de Madrid (8 de gener) i del Getafe (22 de gener). En canvi, sí que podrà jugar tant a la Copa del Rei com a la Supercopa d'Espanya, també contra el Betis (12 de gener).     

Des del Futbol Club Barcelona es va veure com a desmesurada la sanció de 3 partits a Robert Lewandowski per la seva expulsió en el partit contra l'Osasuna, i pel gest posterior que va fer quan es dirigia de camí al vestidor. El club va interposar un recurs després que se sabés el dictamen del Comitè de Competició. I aquest dilluns el Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs barcelonista i ha ratificat el càstig al davanter polonès. 

El Barça pot recórrer ara al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAD) com a última instància i té temps fins el 29 de desembre per presentar per fer-ho. De moment, però, si no canvien les coses, Lewandowski no podrà jugar per sanció els partits contra l'Espanyol, l'Atlètic de Madrid i el Getafe.  

Anar al contingut