Les jugadores del CN Sabadell, aixecant la Copa (@CN_Sabadell)
Waterpolo

El CN Sabadell es desfà del CN Mataró a la final de la Copa de la Reina (9-11)

Les sabadellenques s'imposen a la final i aconsegueixen el seu dissetè ceptre, el cinquè consecutiu

Les vigents campiones, el CN Sabadell, han començat defensant el títol anant a remolc del Mataró, que ha aprofitat les superioritats. Anni Espar ha inaugurat el marcador. Van der Sloot, assistida per Forca, ha empatat i en un estira-i-arronsa al marcador s'ha arribat al final del primer període, en què el Sabadell ha acabat per primer cop al davant del marcador, 2 a 3. Aquesta situació ha provocat que Ballart demanés paciència a les seves jugadores.

CN Sabadell i CN Mataró han ofert un gran partit a la piscina Pere Serrat (@RFEN_Oficial)

Tot just començar el segon període, Mati Ortiz ha fet el quart gol i la capitana Maica Garcia obria forat amb una mitja volta, en el que era el 3 a 6. Cambray, aprofitant el refús del pal, deixava el 4 a 6 amb el qual s'arribava al descans. En el tercer període, el Mataró ha anat retallant, amb dos gols de penal d'Anni Espar, però Judith Forca tornava a donar marge a les vallesanes amb el 6 a 9, també de penal. En l'últim període, el Mataró no ha deixat que el Sabadell se li escapés del tot, situant-se a dos gols. D'aquí que Maica García reclamés l'atenció de les companyes. Però les de Palma no s'han posat nervioses i, a la Pere Serrat, han aixecat la seva dissetena Copa de la Reina, la cinquena consecutiva.

Maica Garcia, MVP de la final, es mostrava exhultant després d'aconseguir un nou títol per a les vitrines sabadellenques: