Firmino, Coutinho i Arthur, decebuts després que el VAR els anul·lés un gol (Reuters)

El Brasil no passa de l'empat davant Veneçuela (0-0) a la Copa Amèrica

La selecció "canarinha" s'ha resignat a l'empat després de veure com li anul·laven tres gols

El Brasil no ha pogut passar de l'empat davant una combativa Veneçuela (0-0) en el seu segon partit a la Copa Amèrica i no ha pogut assegurar-se el primer lloc del grup. La selecció brasilera ha portat la iniciativa en el joc i ha arribat a marcar tres gols que han estat anul·lats, dos d'ells a través del VAR. Coutinho, autor de dos gols en el primer partit contra Bolívia, ha vist com li anul·laven un gol a tres minuts per al final per unes mans prèvies de Firmino. Tot i aquesta decepció, el blaugrana ha sortit en defensa del videoarbitratge: "No sé si el VAR ha sigut just avui, perquè eren dues jugades complicades, però penso que el VAR és positiu per al futbol", ha comentat.

Coutinho i el seu company del Barça Arthur han jugat els 90 minuts, igual que l'espanyolista Roberto Rosales pel cantó veneçolà. Ara, el Brasil haurà de jugar-se el primer lloc del grup davant el Perú, que ha superat Bolívia amb remuntada inclosa (3-1)