Actualitat blanc-i-blava

El blanc-i-blau Sergio Sánchez estarà una setmana de baixa per una lesió muscular

Sergio Sánchez té una lesió muscular d'entre grau 1 i 2 al recte anterior de la cama esquerra i s'estarà un mínim d'una setmana de baixa. És el primer lesionat de la pretemporada. El central mataroní és un dels jugadors que aquesta temporada ha tornat després d'un any de cessió, en aquest cas al Racing de Santander. Sergio va debutar amb l'Espanyol de la mà de Lotina. L'estiu passat va marxar al Racing perquè Valverde no el volia. Ara es vol reivindicar.

Actualitzat

Fins ara, Sergio Sánchez ha jugat de central i de lateral dret. Ara que el club es planteja si fitxa o no un central, el mataroní ha deixat clar que ell pot ser una bona alternativa.

El doctor Miquel Cervera, aquest any a cavall entre el primer equip i el filial, li ha fet la ressonància magnètica a la Clínica de la Creu Blanca de Barcelona. Sergio Sánchez es reincorpora aquesta tarda a la concentració de l'equip a Peralada.

Segueixen treballant els jugadors de l'Espanyol en l'estada a Peralada. Dimarts, l'entrenament va ser molt físic, i aquest dimecres, alguns jugadors n'han notat les conseqüències. Chica, Tamudo i Hurtado han hagut de plegar abans d'hora per problemes musculars.

A banda de les sessions d'entrenament que fan els futbolistes al llarg del dia, una càmera de TV3 ha seguit de prop l'activitat més privada dels jugadors blanc-i-blaus a l'Alt Empordà, i ha pogut recollir imatges que habitualment no es veuen en les cròniques diàries.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut