Lewandowski és el màxim golejador de la Champions amb 13 dianes (Reuters)

El Bayern es passeja novament contra el Chelsea (4-1) i serà el rival del Barça als quarts de final de la Champions

Lewandowski, amb dos gols i dues assistències, ha tornat a demostrar que és el futbolista més en forma del moment

Agustí AlavésActualitzat

El Bayern de Munic serà el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions. Els bavaresos han eliminat el Chelsea per un global de 7 a 1. Després del 0 a 3 de l'anada, els de Flick han tornat a derrotar els londinencs per 4 a 1.

El Bayern no ha reservat cap titular en el seu retorn a la competició europea. En el minut 10, Lewandowski, de penal, ha superat Caballero. Amb el doblet final, el polonès ha fet 13 gols a la Champions i 53 en el global de la temporada.

Perisic, a passada de Lewandowski, ha fet el 2 a 0 en el minut 24. Feia flaire a golejada, però els alemanys han baixat el ritme. Hudson-Odoi ha sorprès Neuer des de la frontal, però l'àrbitre Hategan ha anul·lat el gol per fora de joc previ d'Abraham. Justament Abraham ha marcat el 2 a 1 en el minut 44 aprofitant una pilota mal refusada per Neuer després d'una centrada d'Emerson.

El més noticiable de l'inici del segon temps ha estat la lesió de Boateng. Süle, que no jugava des de l'octubre, l'ha substituït en el minut 64. Cal recordar que el Bayern ja té Pavard, el lateral dret titular, lesionat fins a final de curs. Coutinho, que serà un dels atractius del partit de quarts contra el Barça, ha jugat l'última mitja hora i ha fregat el gol amb un xut llunyà que ha llepat el travesser. Poc després, Tolisso no ha perdonat el 3 a 1 rematant tot sol una bona centrada de Lewandowski.

El davanter polonès no guanyarà la Bota d'Or, propietat d'Immobile (Lazio), però ha tornat a demostrar que és el millor futbolista del curs. Centrada d'Odriozola i Lewandowski, de cap, ha marcat el 4 a 1.