Kevin-Prince Boateng, al seu primer entrenament com a jugador del Barça (EFE)
Copa

El Barça vol tornar del Pizjuán amb un bon resultat per deixar encarrilats els quarts de final

Ernesto Valverde inclou Boateng a la convocatòria i deixa a Barcelona Leo Messi i Sergio Busquets

Actualitzat

El Barça es desplaça a Sevilla amb la intenció d'arrencar un bon resultat del Sánchez Pizjuán en el duel d'anada de quarts de final de Copa d'aquesta nit (a les 21.30, en directe per TV3). A primera hora d'aquest dimecres al matí, a més, s'ha confirmat que el partit es jugarà i és que tots els ulls estaven posats en el Tribunal Administratiu de l'Esport pendents de si es suspenia o no a causa de les al·legacions presentades pel Llevant per l'alineació indeguda de Chumi en el partit de vuitens de final que els blaugranes van disputar contra el Llevant.

Pel que fa a noms, novetats i no novetats. D'una banda, en majúscules, el de Kevin-Prince Boateng, que entra en la seva primera convocatòria com a nou jugador del Barça tot just 24 hores després de firmar el contracte. Això sí, en rebre's el trànsfer del ghanès, s'ha produït una notícia de retruc que no és tan nova i és que Denis Suárez ha quedat descartat a última hora per decisió tècnica.

També ha estat decisió d'Ernesto Valverde que es quedin a Barcelona dos puntals de l'equip com Leo Messi i Sergio Busquets. El tècnic blaugrana continua dosificant els jugadors més habituals malgrat que la Copa entra en una fase del tot decisiva en què ja no queden rivals fàcils. En qualsevol cas, el Sevilla no podrà comptar ni amb l'exblaugrana Munir ni amb el central Gnagnon, tots dos lesionats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut