Barça

Valverde deixa fora Messi i Busquets contra el Sevilla i convoca Boateng

A la convocatòria, la gran novetat és el debut de Kevin-Prince Boateng, que ja s'ha entrenat per primera vegada amb els seus nous companys

Actualitzat

Ernesto Valverde ha donat una sorprenent llista de convocats del Barça per a l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla on destaca l'absència de dos titulars indiscutibles: Leo Messi i Sergio Busquets. A la convocatòria formada inicialment per 19 futbolistes la gran novetat és el debut de Kevin-Prince Boateng, que ja s'ha entrenat per primera vegada amb els seus nous companys i aquest dimecres viatjarà amb l'expedició blaugrana fins a la capital andalusa. 

Aquest dimecres al matí, el Barça ha rebut el transfer de Kevin-Prince Boateng i s'assegura que podrà jugar aquest mateix vespre. Finalment, Denis Suárez ha quedat fora de la convocatòria i, per tant, el Barça viatjarà al Sánchez Pizjuán amb 18 jugadors.

El nou davanter barcelonista ha estat rebut amb calbots en la sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i podria fer el seu debut oficial amb el Barça contra el conjunt de Pablo Machín.

En la llista també hi ha la presència de dos jugadors del Barça B, els migcampistes Riqui Puig i Oriol Busquets, mentre que Chumi i Juan Miranda s'han quedat fora per decisió tècnica.

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut