El davanter del Llevant Borja Mayoral s'interna entre Arturo Vidal i Chumi (Reuters)
Copa del Rei

El TAD desestima la suspensió cautelar de la Copa

El Tribunal Administratiu de l'Esport permetrà que es jugui el Sevilla-Barça d'aquesta nit mentre estudia les reclamacions del Llevant per alineació indeguda de Chumi

Actualitzat

El club granota ha demanat al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport que suspengui cautelarment el Sevilla-Barça de Copa d'aquest dimecres per alineació indeguda de Chumi en l'anada dels vuitens de final al Ciutat de València. El TAD, però, ha desestimat la petició del Llevant de la suspensió cautelar, segons ha avançat iusport. Per tant, el partit del Sánchez Pizjuán d'aquest dimecres a la nit entre el Sevilla i el Barça es podrà jugar amb total normalitat (en directe per TV3, a les 21:30). 

La jutgessa única de competició va desestimar la primera denúncia en considerar que s'havia presentat fora de termini, de manera que el Llevant va presentar un recurs davant el Comitè d'Apel·lació que també va ser desestimat aquest dilluns a la nit, tot i que afegia que es podia interposar recurs davant del Tribunal Administratiu de l'Esport, en un termini de quinze dies a comptar des de l'endemà que es rebi la notificació.

Amb la desestimació de la cautelar, la Copa es continuarà jugant mentre el TAD estudia les al·legacions presentades pel Llevant i decideix si les reclamacions per part del Llevant per alineació indeguda es van fer o no fora de termini.
 
Així ho ha fet ja el Llevant, que basa el seu recurs en el laude arbitral emès pel CAS (CAS 2017 / A / 5001 & 5002) que confirma una resolució FIFA anterior en la qual s'establia en un supòsit d'alineació indeguda que el termini de prescripció preval sobre el breu termini preclusiu que estableix el reglament de competició. A més d'aquest laude en el recurs, el Llevant cita altres resolucions de la FIFA.
   

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut