Jordi Alba celebrant un gol amb Leo Messi en un partit recent (Reuters)
Barça

El Barça es vol centrar en la Lliga i aparcar el soroll de la Copa

El Barça juga aquest vespre, a 3/4 de 9, contra el Leganés amb la intenció de recuperar els 5 punts d'avantatge sobre l'Atlètic de Madrid

Actualitzat

Viu en tres competicions, el marge d'error cada cop és més petit en un calendari farcit de partits, i Valverde va celebrar que comença a recuperar efectius

Sempre que els jutges no diguin el contrari i facin fora el Barça de la Copa, els de Valverde entreveuen a l'horitzó més pròxim una eliminatòria de nivell contra el Sevilla i tres enfrontaments de la Lliga contra Girona, València i Athletic Club de Bilbao, tres rivals que posaran a prova la solidesa del líder.

Per això, a Valverde li podria passar pel cap la temptació de fer rotacions i dosificar esforços davant d'un rival "a priori" inferior. Contra el Llevant, el tècnic extremeny va fer seure a la banqueta Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Luis Suárez. Només el lateral català i el davanter uruguaià van jugar uns minuts.

Messi, en canvi, va disputar els 90 minuts i aquest diumenge torna a apuntar a l'onze inicial. L'argentí està en forma. Màxim golejador de la competició, amb 17 dianes, encadena cinc partits seguits en Lliga anotant com a mínim un gol.

Per la seva banda, el Leganés visita el Camp Nou amb l'objectiu de sumar punts en principi inesperats que li permetin seguir mantenint o ampliar la distància que ara mateix té amb els llocs de descens.


Els blanc-i-blaus encadenen dues victòries seguides, totes dues a Butarque. Després de vèncer en l'última jornada de Lliga l'Osca en un duel clau per evitar el descens, van ser capaços d'imposar-se també al Reial Madrid en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (1-0). Tot i així, no van aconseguir el pas a la ronda següent.

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut