Kuric, un martiri per al Guipúscoa (acb Photo / O. Araujo)

El Barça sotmet el Guipúscoa amb 30 minuts antològics i uns percentatges difícils de veure (68-110)

Venien de guanyar a la pista de l'Estrella Roja tirant de defensa, avui han sotmès el Guipúscoa amb un percentatge d'encert molt difícil de veure. Sí, era el cuer, però s'ha vist un xou a l'abast de molt pocs equips

Xevi BardoletActualitzat

Amb Bolmaro i Pustovyi titulars -es buscaven cames fresques després del partit a Belgrad- i amb Kuric amb el canell calent, el Barça ha anat per feina a la pista del cuer. Un Guipúscoa que venia de guanyar els dos últims partits sense el seu entrenador, Marcelo Nicola, de baixa per coronavirus. L'equip de San Sebastià ha millorat, però avui no ha pogut escapar d'una allau anotadora del Barça en tres períodes. Atenció a l'encert en 30 minuts, 24 de 26 en tirs de 2 i 13 de 16 en triples; uns números de rècord.

Al descans els de Jasikevicius ja guanyaven per 36-62, però el xou no s'havia acabat. Només començar el tercer quart, Calathes s'ha convertit en el dotzè jugador que anotava i Brandon Davies ha trinxat el rival- atenció a les bambes de la Pantera Rosa que lluïa avui el nord-americà. La diferència ja s'ha disparat fins als 41 punts davant la desesperació de Marcelo Nicola. Els guarismes han baixat en el darrer període, però l'equip ha seguit brindant jugades d'etiqueta -Bolmaro i Sergi Martínez s'han agradat- i la targeta del Barça al final del partit era d'un 78% en tirs de 2 i 65% en triples. Ara toca el Zenit de Xavi Pascual.

Les divertides bambes de Brandon Davies (acb Photo / O. Araujo)