una jugada del partit
La Penya suma cinc derrotes en els últims sis partits de l'ACB (acb Photo / D. Grau)
Bàsquet

El Joventut perd a casa contra el cuer, el Guipúscoa, i segueix de baixada en l'ACB (90-94)

Cinc derrotes en els últims sis partits de l'ACB. El Joventut no passa per un bon moment. Avui no ha estat prou intens contra un Guipúscoa que només havia guanyat 3 partits en la primera volta. I ha acabat molt malament en el cara o creu final

Xevi BardoletActualitzat

Tot i ser el cuer, el Guipúscoa ha vingut Badalona animat després de vèncer en l'últim segon el Tenerife. S'ha notat en l'encert, amb Carlson -l'autor del triple miraculós- fent 12 punts al segon quart. Ajudat també per un Joventut poc intens en molts moments. Una Penya a qui ha costat trobar-se davant la defensa 1-3-1 de l'equip que avui dirigia Iñaki Martín -Marcelona Nicola segueix de baixa per coronavirus.

El que no podia tolerar Carles Duran era encaixar 32 punts en un quart contra l'equip menys anotador de l'ACB. Ha succeït en el segon període i en el tercer, la situació tampoc ha millorat molt. Els de Sant Sebastià han tingut 9 punts de renda i ha calgut el rescat del jugador que era dubte abans del partit: Neno Dimitrijevic.

Amb López-Aróstegui agafant la responsabilitat en l'últim quart -24 punts i sense fallar un tir lliure- ha semblat que la Penya portava el partit cap al seu costat. Però els descuits han tornat aparèixer. També en el cara o creu final, amb una pèrdua de López Aróstegui en l'antepenúltim atac, una de Ferran Bassas en la penúltima possessió i la de Dimitrijevic en la darrera, quan el Joventut perdia per 90-92.

 

ARXIVAT A:
ACBPenya
Anar al contingut