La defensa del Barça s'imposa al Partizan d'Obradovic (79-68)

El Barça, imperial en la defensa i el rebot, maltracta el Partizan d'Obradovic durant molts minuts i es deixa anar en l'últim quart en el retorn de Kuric

Xevi BardoletActualitzat

Arrencada del partit i molta grada buida al Palau: el Barça havia procedit a la devolució de les entrades als aficionats serbis que havien comprat localitats en zona local i, d'altra banda, l'estricte control dels Mossos en els accessos ha endarrerit l'arribada d'alguns aficionats locals.

Pocs serbis amb pes té a la plantilla el Partizan d'Obradovic, un equip que ha seguit amb la bona ratxa de joc només en el primer quart. Hem vist l'exblaugrana Ante Exum molt directe cap a cistella. Satoransky era la resposta d'un Barça dispers en el primer quart.

L'equip de Jasikevicius ha millorat i molt, tot seguit, i ha deixat en uns percentatges miserables en triples l'equip que millor llançava --1 de 9 al descans--. I, amb Oscar Da Silva al capdavant, ha sembrat el pànic en el rebot ofensiu. Els blaugranes han tingut fins a 4 tirs en un sol atac. A la quarta, Satoransky l'ha esmaixat al vol. 39 a 32 al descans.

La versió local del tercer quart encara ha tingut més brillantor. Perquè Laprovittola ha començat a nodrir de bones pilotes els companys a prop del cèrcol. I ha meravellat trencant la defensa d'Exum amb pur talent individual.

Obradovic intensificava la seva la vermellor a la cara després d'un triple de l'argentí, que ha arribat després de rebot ofensiu. I quan ha vist que el Barça s'escapava de 15 i el seu equip no rutllava, ha fet seure titulars pensant en el partit de dijous a la pista del Madrid.

Andjusic, amb els seus 21 punts en la segona part, ha estat l'únic que ha cregut en la remuntada. I s'han posat a 8. Però ja era massa tard, i Kyle Kuric ha pogut celebrar amb victòria el seu retorn després d'un mes i mig de baixa per un traumatisme cranioencefàlic.