Jordi Camps va presentar la dimissió al juliol (@FCBarcelona_cat)
BARÇA

El Barça perd el seu tercer director comercial al 2021

Segons avança '2Playbook', Jordi Camps va presentar la seva dimissió al juliol per desavinences en el full de ruta a seguir en un any clau

Jordi Camps, l'actual director comercial del FC Barcelona, va presentar la dimissió al juliol i deixarà el càrrec a finals de setembre per diferències de visió sobre el full de ruta a seguir en un any clau. Serà el tercer responsable d'aquesta àrea que abandonarà el club blaugrana el 2021.

Així ho ha avançat '2Playbook', que va assegurar que ja està en marxa un procés de selecció per reemplaçar Camps perquè els reptes que hi ha per davant són de màxima magnitud: trobar un substitut per Rakuten com a patrocinador principal de la samarreta i mantenir i aconseguir nous patrocinadors, com el de la màniga esquerra.

Camps va assumir el càrrec de director comercial a l'abril de 2021 després que Cinto Ajram, l'escollit de Laporta per a aquesta responsabilitat, hi renunciés per motius personals. Prèviament, Xavier Asensi havia dimitit al gener per anar-se'n a l'Inter Miami.

Anar al contingut