Pedri, abatut després d'un gol del Bayern (Reuters)
Barça

El Barça no va trepitjar l'àrea del Bayern

El mapa de calor mostra l'escassa producció en atac dels homes de Ronald Koeman. De fet, en 90 minuts no van fer cap xut entre els tres pals

Manuel Neuer va ser un mer espectador al Camp Nou. No va haver d'intervenir en cap moment. Per primer cop en un partit de Champions, el Barça no va xutar entre els tres pals. Ronald Koeman va plantejar el duel conscient de la inferioritat dels blaugranes. Va protegir-se en defensa i, en atac, va confiar-ho tot a Memphis i el debutant Luuk de Jong.

 

L'experiment no va funcionar. L'equip va resistir poc més de mitja hora, fins que Müller va avançar els bavaresos. I el Barça es va quedar sense resposta. Al Bayern, no li va fer ni pessigolles. I, per il·lustrar-ho, la millor demostració és el mapa de calor elaborat pel web Whoscored.com, que plasma els moviments de tots els jugadors sobre el terreny de joc.

 

Així com els futbolistes del Bayern, segons els moviments representats per aquest mapa de calor, van cobrir tot el terreny de joc, els del Barça ni es van aproximar a l'àrea rival. Tot i veure's en desavantatge en el marcador, els blaugranes no van fer cap pas endavant. De fet, al segon temps el Bayern va aixecar el peu de l'accelerador.

 

Anar al contingut