Barça

Dembélé rep l'alta mèdica i entra a la convocatòria per anar a San Mamés

Messi s'ha entrenat amb normalitat i Dembélé ha participat en la sessió i podria rebre l'alta mèdica per a la visita de San Mamés

Actualitzat

Últim entrenament del Barça a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de marxar cap a Bilbao per enfrontar-se aquest diumenge a l'Athletic Club. Valverde ha dirigit una sessió en què ha participat Leo Messi amb total normalitat. Qui també s'ha exercitat amb el grup és Dembélé, que ha rebut l'alta mèdica i ha entrat en la convocatòria per a la visita de San Mamés. Umtiti, com ja va fer divendres, ha fet part de l'entrenament amb els seus companys.

Pel que fa als joves del filial, s'han exercitat amb el primer equip Iñaki Peña que, amb Cillessen lesionat, assumirà el paper de porter suplent, i Miranda, per la seva banda, que ha entrat en els plans de Valverde tenint en compte que Jordi Alba no podrà jugar contra el conjunt basc perquè està sancionat. Arnau Tenas, del Juvenil A, també s'ha exercitat amb el primer equip.

L'anècdota de l'entrenament l'ha protagonitzat Ernesto Valverde, i és que, amb motiu del seu aniversari, ha hagut de passar per l'habitual túnel de calbots per on normalment passen els jugadors.

D'aquesta manera, la convocatòria del tècnic blaugrana  per visitar San Mamés és de 19 jugadors:

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut