La tercera equipació del Barça per a la temporada 2020-21 serà de color rosa
Barça

El Barça es retroba amb el rosa per a la tercera equipació de la temporada 2020-2021

Actualitzat

Com ja és habitual, el portal footyheadlines.com ha filtrat com serà l'equipació del Barça per a la pròxima temporada. Aquest diumenge ha estat el torn de la tercera i serà de color rosa. Casualitat o no, fa tot just dues setmanes que el mateix portal avançava a les xarxes socials com seria el disseny de la segona equipació del Reial Madrid, l'etern rival de l'equip blaugrana, i justament també era de color rosa.

 
 

 

No és el primer cop que el FC Barcelona llueix una samarreta d'aquest color. Sense anar més lluny, a la temporada 2018-19, la segona equipació del Barça també era rosa tot i que la tonalitat era diferent.

Amb aquesta publicació, l'aficionat blaugrana ja sap com seran les tres samarretes oficials del seu equip per a la temporada 2020-21. La primera equipació recupera un disseny amb un cert aire "retro", amb les franges verticals de tota la vida per defugir els trencadors quadres d'aquest any.

Pel que fa a la segona equipació, el conjunt blaugrana opta pel negre amb un disseny senzill allunyant-se també de dissenys agosarats com s'havien vist en altres temporades.

 

 

Anar al contingut