Futbol femení

El Barça es reforça amb la internacional suïssa Ana Crnogorcevic

Nascuda a Suïssa (d'origen croat) fa 29 anys, es tracta d'una polivalent internacional que prové dels Portland Thorns de la Lliga nord-americana.

Actualitzat

El Barça femení ha fitxat la futbolista internacional suïssa Ana Crnogorcevic, que ha firmat fins a final de temporada, amb opció a una altra. Nascuda a Suïssa (d'origen croat) fa 29 anys, es tracta d'una polivalent internacional que prové dels Portland Thorns de la Lliga nord-americana.

Crnogorcevic pot actuar com a lateral dretana o en qualsevol de les tres posicions d'atac i, a més d'estar ben dotada tècnicament, destaca per la seva força i potencial aeri. És la màxima golejadora de la història de la selecció helvètica i abans de participar a la NWSL, va jugar vuit temporades al FFC Frankfurt, on es va proclamar campiona d'Europa al 2015.

Crnogorcevic, que lluirà el dorsal 18, ha passat aquest dimecres la corresponent revisió mèdica i el dimarts 10 de desembre s'incorporarà als entrenaments amb les seves noves companyes sota les ordres de Lluís Cortés.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut