Luis Enrique dóna instruccions des de la banqueta als seus jugadors (EFE)
Barça

El Barça encadena 25 partits consecutius sense perdre i supera l'equip de Rijkaard

L'equip de Luis Enrique supera el Barça de Frank Rijkaard de la temporada 2005-06, que es va quedar amb 24, i se situa a tres dels 28 del rècord absolut, que encara té el Barça de Pep Guardiola durant el curs del 2010-11

Actualitzat

El FC Barcelona segueix a ritme de rècord i ja encadena 25 partits consecutius sense perdre. Amb la victòria contra l'Athletic, l'equip de Luis Enrique supera el Barça de Frank Rijkaard de la temporada 2005-06, que es va quedar amb 24, i se situa a tres dels 28 del rècord absolut, que encara té el Barça de Pep Guardiola durant el curs del 2010-11.

Després d'eliminar l'Athletic al Camp Nou, el Barça s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei per sisena temporada consecutiva i és molt a prop de superar la millor marca històrica de club blaugrana de set semifinals seguides, que va aconseguir entre els anys 1924 i 1930.

En aquesta última dècada, el Barça ha arribat a semifinals de Copa en nou ocasions, ha arribat a cinc finals i ha aixecat el títol fins a tres vegades, fet que el consolida com el millor equip en la història d'aquesta competició.

Anar al contingut