Els jugadors del Barça celebren el gol de l'empat de Griezmann (@FCBarcelona_cat)

El Barça empata a Nàpols i l'eliminatòria dels vuitens es decidirà el 18 de març al Camp Nou (1-1)

Els italians s'han avançat a la primera part, amb un gol de Mertens, i el Barça ha igualat el marcador al minut 57 a través de Griezmann

Laura BruguésActualitzat

Setién ha tornat a apostar per Arturo Vidal a l'extrem. Inicialment ha començat a l'esquerre, però poc després s'ha situat a la dreta. A la defensa, Umtiti s'ha situat al costat de Piqué i De Jong ha tornat al mig del camp.

Primera part molt avorrida del Barça, que no ha enviat cap xut entres els tres pals. En els primers quaranta-cinc minuts, només ha destacat un xut de Messi, però que ha sortit alt per sobre el travesser. El Nàpols s'ha dedicat a esperar el Barça que tocava i tocava, però sense generar perill. Tot i això, a la mitja hora de joc, en un atac ràpid del Nàpols, Junior ha controlat malament una pilota que havia recuperat i li ha pres Zielinski. Aquest ha assistit Mertens que ha aconseguit l'1-0, amb un xut a l'escaire lluny de l'abast de Ter Stegen.

Abans del descans, Kostas Manolas ha tingut el segon a tocar, amb un xut en què la pilota ha passat fregant el pal esquerre. L'acció venia d'un refús de Piqué a una falta lateral del Nàpols.

Just començar la segona part, Busquets ha vist una targeta groga que l'impedirà jugar la tornada contra el Nàpols al Camp Nou, per acumulació de targetes. Ha estat en una entrada a Mertens, que ha marxat del terreny de joc lesionat.

Setién ha començat a moure la banqueta al minut 56. Ha donat entrada a Arthur en el lloc de Rakitic. Un minut després ha arribat l'empat del Barça. Busquets ha fet una passada a Semedo, que s'ha desmarcat molt bé, i el portuguès ha assistit Griezmann, per marcar l'1-1.

El Nàpols ha reaccionat i ha fet lluir Ter Stegen en dues ocasions consecutives que han impedit el gol dels locals. Primer ha aturat un xut d'Insigne, que ha entrat fins a la cuina, driblant fins i tot a Piqué. I després, el porter alemany ha salvat un u contra u amb Callejón, arran d'una pilota que havia perdut Busquets.

Messi i Griezmann també han vist una targeta groga. El francès ha estat substituït per Ansu Fati tard, molt tard, quan quedaven només tres minuts per al final del partit. Un final amb polèmica perquè Arturo Vidal ha acabat expulsat per doble targeta groga consecutiva. El xilè s'ha encarat amb Mário Rui. Ja al descompte Piqué ha estat substituït per Lenglet per una torçada de turmell en un salt amb Zielinski.

La tornada al Camp Nou serà d'aquí a tres setmanes, és a dir, el 18 de març.