Gerard Piqué ha renovat fins al 2024 (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça anuncia les renovacions de Piqué, Ter Stegen, Lenglet i De Jong

Aquests acords s'han tancat després de setmanes de negociació i inclouen una adequació salarial temporal, ateses les actuals circumstàncies derivades de la crisi provocada per la Covid-19

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat aquest dimarts després del partit contra el Ferencváros a la Champions un acord per a les renovacions dels contractes de quatre futbolistes del primer equip. Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen, Clément Lenglet i Frenkie de Jong han arribat a un acord per a l'ampliació dels seus respectius contractes.

Aquests acords s'han tancat després de setmanes de negociació i inclouen una adequació salarial temporal, ateses les actuals circumstàncies derivades de la crisi provocada per la Covid-19. Per tant, aquests futbolistes es desmarquen del burofax enviat per la resta de jugadors del vestidor en el seu desacord amb la negociació conjunta amb la resta de treballadors del club. 

Gerard Piqué amplia el contracte fins al 30 juny del 2024 i la clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d'euros. Aquesta ampliació estarà subjecte al fet que el jugador disputi un determinat nombre de partits a partir de la temporada 2021-2022. 

Marc-André Ter Stegen amplia el contracte fins al 30 juny del 2025 i la clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d'euros. D'aquesta manera, el porter alemany, actualment lesionat, complirà més d'una dècada vestit de blaugrana.

Clément Lenglet amplia el contracte fins al 30 juny del 2026 i la clàusula de rescissió queda fixada en 300 milions d'euros. El central francès, de 25 anys, suma actualment 89 partits oficials amb la samarreta del Barça.

Per últim, Frenkie de Jong amplia el contracte fins al 30 juny del 2026 i la clàusula de rescissió queda fixada en 400 milions d'euros. El migcampista holandès, de 23 anys, ha jugat 47 partits amb el Barça i enguany, sota les ordres de Ronald Koeman, ha estat titular en tots cinc. 

Anar al contingut