Armando Nieto i Jordi Villacampa
Armando Nieto i Jordi Villacampa, en l'acte de presentació del nou patrocini (CJB)
Bàsquet

Divina Pastora Seguros serà el nou patrocinador de la Penya per als pròxims tres anys

La companyia valenciana, tradicionalment implantada en el món de l'atletisme, serà la tercera asseguradora mèdica seguida en 15 anys que es vincula al club badaloní

Actualitzat

L'asseguradora mèdica Divina Pastora Seguros serà el patrocinador principal del Joventut de Badalona durant les pròximes tres temporades, per la qual cosa el nom de l'equip en la Lliga Endesa passarà a ser Divina Assegurances Joventut, segons ha informat el club.

El president de la Penya, ​Jordi Villacampa, i el de la companyia, Armando Nieto, han firmat aquest divendres un acord que, segons el dirigent verd-i-negre, "ens omple d'orgull i demostra que, malgrat les dificultats, anem pel bon camí."

L'empresa valenciana està vinculada a l'esport com a patrocinador principal de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica i des del 2007 dóna suport a l'atletisme popular com a espònsor de més de 850 curses per tot l'estat. Aquesta serà la primera incursió en el bàsquet professional.

Villacampa ha destacat la "bona química" que des del principi de les negociacions hi ha hagut amb l'empresa asseguradora. "Les dues entitats apostem per l'esport, per la promoció dels hàbits saludables i per la formació dels joves. Des del primer moment ens han demostrat que creuen en el nostre model", ha dit.

Per la seva banda, Nieto ha dit que l'acord amb el club de Badalona "servirà per posicionar la nostra marca a escala nacional i per reforçar-ne el coneixement en el territori català".

Pel màxim responsable de la companyia, el Joventut de Badalona "representa l'essència del missatge que transmet la nostra campanya 'L'efecte Pigmalió', basada en el fet que qualsevol pot arribar on vulgui si li donem una oportunitat i el motivem per aconseguir-ho."

Divina Pastora Seguros serà la tercera asseguradora mèdica seguida que patrocina el club de Badalona després de DKV (2001-2011) i FIATC (2011-2015).

Anar al contingut