Dembélé, en el França-Austràlia (Reuters)
Mundial 2022

Dembélé: "Vaig tenir tres temporades difícils al Barça, però ara soc més madur"

L'extrem blaugrana s'ha sincerat després de la contundent victòria de França davant Austràlia en la jornada de dimarts

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la sorprenent desfeta de l'Argentina davant l'Aràbia Saudita (1-2), una altra de les favorites a endur-se el mundial, tenia l'objectiu de debutar amb victòria al mundial de Qatar, i així va ser.

França, tot i el gol inicial de Goodwin que va posar la posar-los la por al cos, va atropellar Austràlia (4-1) en un duel que van acabar guanyant per quatre a un.

Ousmane Dembélé va ser una de les peces importants en la triomfal estrena. L'extrem va jugar de titular i va assistir Mbappé en el tercer gol del combinat de Deschamps.

En la roda de premsa d'aquest dimecres, el blaugrana s'ha mostrat molt satisfet amb el rendiment de la seva selecció, ha explicat què li demana Deschamps i ha parlat dels seus inicis al FC Barcelona.

"L'entrenador em demana que jugui l'un contra un i aporti perill. Sempre em demana que generi més ocasions."

"Vaig tenir tres temporades difícils al Barça. Si analitzem els partits que he tingut des del 2018 i els d'ara, hi ha bastanta diferència. Soc més madur. Abans no tenia una vida ordenada, però en quatre anys hi ha hagut molts canvis. Ara soc ambiciós, vull jugar de titular i marcar gols. El 2018 em vaig perdre el primer partit i això em va costar el lloc."

ARXIVAT A:
DembéléMundial Qatar 2022
Anar al contingut