David Gallego en una imatge d'arxiu
Espanyol

David Gallego és l'escollit per entrenar l'Espanyol

El tècnic de Súria té tots els números per ocupar la banqueta de l'Espanyol un cop es faci oficial la marxa de Rubi al Betis

Imma CasaresActualitzat

Mentre acaba de tancar-se la desvinculació de Joan Francesc Ferrer "Rubi", l'Espanyol va avançant feina sobre quin serà el panorama de futur. I sembla força clar: un cop el Betis ofereixi les garanties suficients de pagament i l'Espanyol faci oficial la desvinculació de Rubi, el pas següent serà anunciar David Gallego com a nou entrenador del primer equip.

Gallego, nascut fa 48 anys a Súria, representa l'aposta de la casa. Té l'aval del vestidor després d'haver entrenat en categories inferiors un bon grapat de jugadors del primer equip, va fer una gran tasca quan va assumir provisionalment la banqueta després de la marxa de Quique Sánchez Flores, suposa una opció continuista amb la bona línia de joc oferta per Rubi i és una debilitat personal de Chen Yangshen. Aquests arguments, i el fet que resulti l'opció més econòmica, acaben de destacar-lo al davant de Quique Setién i Pablo Machín, els altres elements de la terna.

 

 

Anar al contingut