Hoquei Patins

Dani Rodríguez, del Taradell, marca un dels gols de la temporada a l'OK Lliga

El control orientat de Litus, del Vic; el joc de darrere de la porteria del Barça, i el golàs d'esquena de Dani Rodríguez, del Taradell, els tres millors gols de la 30a jornada de l'OK Lliga

Joan FerranActualitzat

Amb el Barça proclamat campió en la penúltima jornada, l'OK Lliga s'ha acabat amb els descensos del Taradell, el Lloret, el Vic i el Mataró, i amb el Palafrugell i el Vendrell ocupant places del play-out de descens. També amb la confirmació de la gran temporada del Caldes, que ha acabat tercer, i la remuntada de l'Igualada en aquest tram final, en què ha acabat en places europees.

Comencem el top 3 de la 30a jornada amb el control exquisit de Litus, del Vic, per fer-se l'autopassada i enviar la bola a l'escaire en l'1 contra 1 contra el porter del Mataró. Tots dos equips es van acomiadar de l'OK Lliga amb un empat a 4 i bons detalls com el del jugador osonenc.

Amb el número 2, el joc de darrere de la porteria del Barça. Triïn el gol que més els agradi. N'hi ha quatre, dos d'Hélder Nunes i dos de Pablo Álvarez. Els blaugrana van celebrar el títol de Lliga al Palau, amb una victòria contra el Voltregà (5-2).

I amb el número 1, el golàs de Dani Rodríguez en l'empat a 4 del Taradell contra el Palafrugell. El resultat no va evitar el descens del Taradell, però Rodríguez treu la seva fantasia per enviar-la a l'escaire, d'esquena i per sota les cames. No es cansin de veure'l perquè és un dels gols de la temporada!

La Lliga s'ha acabat i tothom ja pensa en la Copa!

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut