Dani Alves celebrant el seu gol contra l'Atlètic de Madrid
Dani Alves celebrant el seu gol contra l'Atlètic de Madrid (EFE)
Barça

Dani Alves: Cara i creu contra l'Atlètic de Madrid

El lateral brasiler ha tornat a marcar amb el Barça, però ha tacat la seva gran actuació amb una entrada a destemps que li ha valgut la vermella directa

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha fet la millor primera part de la temporada. El Camp Nou ha gaudit de la millor versió del Barça amb un Dani Alves que s'ha sumat a la festa, primer amb una assistència a Jordi Alba i després amb un gol en la segona part. El brasiler ha estat molt actiu durant tot el partit i amb la seva diana s'ha convertit en el quart jugador més veterà a marcar a la Lliga.

La banqueta blaugrana i tot el Camp Nou ha vibrat amb la diana de Dani Alves, que ha estat molt celebrada per tot el que significa el brasiler per al Barça.

Però la festa no ha estat completa, i és que el lateral dret ha comès un greu error en una entrada a destemps a Yannick Carrasco. La jugada estava invalidada per un fora de joc previ, però el VAR ha cridat Gil Manzano i el col·legiat ha mostrat la vermella directa al brasiler. Els jugadors han protestat la decisió, però la jugada no ofereix dubtes.

Resum del Barça-Atlètic de Madrid (4-2) 

ARXIVAT A:
DaniAlves
Anar al contingut